Sivas Numune Bölge Hastanesi 250 Yataklı Ek Hizmet Binası'nın İnşaatında Sona Yaklaşıldı

Güncelleme Tarihi: 22/01/2020

Sivas Numune Bölge Hastanesi, 250 yataklı ek hizmet binası ve geriatri merkezi ile daha da güçlenecek. Yapımında sona gelinen sağlık yatırımı sayesinde hastanenin yatak kapasitesi artacak, nitelikli sağlık hizmeti sunumu artacak.

Sivas, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılan, konforlu, modern hasta odaları, polikliniklerle hizmet verecek yeni bir sağlık yatırımına kavuşuyor. Sivas Numune Bölge Hastanesi ek hizmet binasının inşaatında sona gelindi. Bir bloktan oluşan 250 yatakla hizmet verecek yeni hizmet binasında 36 poliklinik bulunacak. Yetişkin yoğun bakım 8 yatak ile hizmet verecek.

250 yataklı ek hizmet binası ile birlikte çok amaçlı geriatri merkezi yatırımı da yer alıyor. 192 yatak kapasiteli geriatri merkezinde, 8 poliklinik yer almakla birlikte, palyatif servis 24 yatak ile hizmet verecek.